Pán prstenů 2023

NEDĚLE 13.8.
Přijíždíme do tábora, kde se potkáváme s Faramirem. Faramir nás obeznámil s chodem tábora a naším posláním – jako hraničáři budeme bránit tábor před možným nebezpečím. Večer následoval slavnostní oheň.

PONDĚLÍ 14.8.
Faramir nám vysvětlil, že bychom si měli určit pravidla, za kterých budeme jako cech fungovat. Po oddílech jsme si tedy sestavili společná pravidla, aby se nám lépe spolupracovalo.
Následně je potřeba začít výcvik! Na území, ve kterém se nacházíme, vede významná cesta z Mordoru, kterou je naším posláním hlídat. Nyní se sice několik let žádný incident nestal, ale Faramir se obává, že jsme byli zástupcem krále povoláni právě proto, že by něco mohlo hrozit.
Večer jsme složili přísahu jako hraničáři království pánovi Gondoru – Faramirovu otci Derethorovi.

ÚTERÝ 15.8.
Vyrazili jsme na průzkum okolí a zjistili jsme, že se kolem tábora vyskytují skřeti, kteří by zde vůbec být neměli. Pravděpodobně se jedná o celou armádu a přicházejí z Mordoru.

STŘEDA 16.8.
V okolí se nám pohybují skřeti, a tak jsme se rozhodli, že o nich musíme zjistit co nejvíce informací. Navštívili jsme budovu staré knihovny a prohledali zdejší svazky.
Odpoledne přišel do tábora pán Nazghúlů s pár skřety a zjišťoval, jestli jsme neviděli hobity. Slíbil, že nám neublíží a jestli mu hobity vydáme, odmění se.

ČTVRTEK 17.8.
Museli jsme postavit hranice pro možnost zapálení signálních ohňů, kdyby na nás zaútočili skřeti. Po setmění jsme drželi hlídky – skřeti na nás skutečně zaútočili, ale naštěstí se nám podařilo ubránit se.

PÁTEK 18.8.
Na oslavu toho, že se nám podařilo ubránit tábor před skřety, se uspořádal celodenní rytířský turnaj. Večer k ohni přišli hobiti Frodo a Sam, kteří nás požádali o pomoc, ale o jejich výpravě nám nechtěli nic říct.

SOBOTA 19.8.
Frodo a Sam nám sdělili, že je čeká výprava do Mordoru, ale nemají zásoby na to, aby tam došli. Rozhodli jsme se, že jim pomůžeme a na cestu jsme jim napekli elfský chléb Lembas.

NEDĚLE 20.8.
Frodo a Sam ztratili svého průvodce Gluma – proto jsme se vydali na celodenní výpravu, abychom jim Gluma pomohli najít.

PONDĚLÍ 21.8.
Po celodenním putování se nám podařilo najít Gluma až druhý den ráno. Glum nám ovšem nechtěl nic říct, proto jsme ho odvedli do tábora, kde jsme ho zavřeli.

ÚTERÝ 22.8.
Faramir se pohádal s Frodem a Samem, kteří odešli z tábora. Večer jsme se i přes Faramirův zákaz vydali hobity osvobodit ze spárů skřetů.

STŘEDA 23.8.
Po jejich zachránění se hobiti usmířili s Faramirem. Všichni jsme pochopili, jak důležitý úkol mají – musí donést do Mordoru prsten, který nás může po zničení zbavit všeho zlého.

ČTVRTEK 24.8.
Abychom hobitům umožnili projít do Mordoru, museli jsme jim pomoci vyčistit cesty od skřetů a přitom porazit i pána Nazghúlů.

PÁTEK 25.8.
Po velké a vyčerpávající bitvě se nám podařilo porazit skřety i pána Nazgúlů. Naše mise tady byla tedy splněna a Frodo a Sam odešli do Mordoru.

Kompetní fotoalbum najdete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *